Categorieën
Momentum

Momentum

Ontwerp: Lugtmeijer & Verkuylen

Het nieuwe jaar belooft weinig goeds: de grote, maar abstracte, bezuinigingen van vorig jaar worden nu realiteit. Banen verdwijnen, banken wankelen en economische groei blijft uit. Maar dit zijn kleine problemen in vergelijking met wat ons nog te wachten staat. Daarom moeten we nu verder kijken. Misschien is de huidige crisis na een paar jaar voorbij, maar als we de oude draad weer oppakken laten we een grote kans liggen. Het is tijd voor vernieuwing. Woensdag 15 februari gaat happyChaos in de Stadsschouwburg Amsterdam met studenten, wetenschappers, cabaretiers, kunstenaars en schrijvers op zoek naar de economie van de toekomst. In tijden van crisis is er momentum voor verandering. Maar welke kant gaan we op? happyChaos blikt vooruit tijdens Momentum.

Volg ons de komende tijd op onze website of Facebook voor meer informatie over het programma, sprekers en andere wetenswaardigheden.

Kaarten (€13,50) zijn verkrijgbaar via www.ssba.nl of aan de kassa bij de Stadsschouwburg. Kaarten zijn ook verkrijgbaar icm een proefabonnement op Vrij Nederland. Voor €20,00 heb je niet alleen toegang tot Momentum maar krijg je ook nog eens Vrij Nederland vijf weken lang thuisbezorgd!