Categorieën
#JeSuisEnTerrasse

happyChaos presenteert: Het polariserende podium

 

Mogen, moeten en willen we iedereen nog een podium bieden?

De komst van controversiële sprekers leidt onder meer op universiteit en tot verdeeldheid. De een is fel tegen het bieden van een podium, de ander vreest voor de inperking van de vrijheid van meningsuiting. Wat zegt deze polarisatie over de voorwaarden van een maatschappelijke discussie? Is het publieke debat te begrensd of juist grenzeloos?

Studenten en jongeren hebben invloed op het huidige en toekomstige debat. Ook wij als jong platform zijn bekritiseerd over de keuzes die we hebben gemaakt bij het wel, of niet uitnodigen van sprekers. happyChaos gaat samen met jongerenorganisaties, programmamakers en experts in discussie over de voorwaarden en grenzen van het publieke debat.

Kom 6 december naar de Salon in de stadsschouwburg en praat mee!

——–
Tickets

https://www.facebook.com/events/1168752536608369/

Regulier: 5 euro
Student: 3 euro