Categorieën
#JeSuisEnTerrasse Events

happyChaos presenteert: #JeDiscuteEnTerrasse | 25 november SSBA Salon

#JeSuisEnTerrasse is het symbool voor Parijzenaars om te laten zien dat zij zich niet laten inperken door de aanslagen van afgelopen vrijdag. Dit neemt echter niet weg dat de gebeurtenissen van de afgelopen week een behoorlijke impact hebben gehad. Moeten we vrezen voor onze veiligheid? En hoe verhoudt deze veiligheid zich dan tot al onze andere waarden? Wat betekenen deze aanslagen voor de toekomst van Europa? Zijn we in oorlog? En zo ja: willen we dat en hebben we daar überhaupt iets over te zeggen? En, in al deze vragen: wie is dan eigenlijk die zogenaamde “we”?

Daarom organiseert happyChaos aanstaande woensdag in samenwerking met Vrij Nederland een avond over Parijs. Een programma waar columnisten, schrijvers en experts spreken over de reacties op, en de gevolgen van de gebeurtenissen in Parijs. Een avond waarop ook wij ons niet laten inperken; zeker niet voor discussie!

Nous sommes en terrasse! Nous buvons du champagne! Nous discutons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *