happyChaos presenteert: Wel Lullen, Niet Poetsen

Programma

Belangrijke info

Wat? hapyChaos presenteert: Wel Lullen, Niet Poetsen

Wanneer? Donderdag 16 juni 2022. 19:30 inloop, programma 20:00-21:30 met afsluitende borrel

Waar? Tempel Amsterdam, Tolstraat 160, 1074 VM Amsterdam

Kaartje? Via deze link!

HappyChaos presenteert: Wel Lullen, Niet Poetsen. Hoe activistisch is de pechgeneratie? Let’s find out in Tempel Amsterdam!

Over dit evenement

Je torenhoge studieschuld, de ontplofte huizenmarkt, het verwoestende klimaatprobleem. Als pechgeneratie krijgen we het allemaal op ons bordje. Maar manifesten schrijven, staken, kraken of de politiek in? Onze generatie zegt: ‘geen tijd, geen zin, sorry!’

We klagen luid en duidelijk, maar wat doen we nou écht om voor verandering te zorgen? Af en toe een demonstratie bijwonen, oké, dan kunnen je volgers ook meteen zien hoe woke je wel niet bent. Sluit de dag af met een lekker biertje in de zon, terwijl je een scherpe meme over studiedruk deelt. You go, changemaker!

Of brengen we online meer teweeg dan we denken? Wie weet is dit Instagram-activisme helemaal niet zo passief als het lijkt.

Op deze avond nemen we onze eigen generatie onder de loep. Zijn er nog ware activisten onder ons, en wat kunnen we van hen leren? Wanneer stoppen we met klagen en nemen we het heft in eigen handen?

Ga voor de spiegel staan die wij je voorhouden & haal snel je kaartje!