Categorieën
Algemeen nieuws

Vrij Nederland & happyChaos

happyChaos werd in 2000 opgericht door Amsterdamse studenten en jonge redacteuren van Vrij Nederland. Vrij Nederland is er trots op dat de samenwerking twaalf jaar later nog steeds springlevend is. Van oorsprong organiseert happyChaos ieder jaar een groot symposium rond een centraal thema. Discussie, kunst, muziek en literatuur zijn de ingrediënten voor een dynamische avond waarop ideeën en ervaringen worden uitgewisseld. Een aantal redacteuren van Vrij Nederland is betrokken bij de inhoudelijke invulling van de evenementen en Vrij Nederland blijft vol overgave happyChaos sponsoren.

Ga jij ook voor inhoud? Kies er dan voor Vrij Nederland wekelijks in de bus te krijgen voor een vriendenprijs. Als student ontvang je VN voor €6,95 per vier weken. Een korting van meer dan zestig procent op de losse verkoopprijs. Bovendien krijg je hierbij ook gratis wekelijks de VN-app voor iPad. www.vn.nl/student

Het proefabonnement van VN is ook verkrijgbaar bij kaarten voor het nieuwe evenement van happyChaos, Momentum, op 15 februari in de Stadsschouwburg. Voor slechts €20 heb je een avond vol dynamiek en in plaats van vier weken ontvang je maar liefst vijf weken lang de inhoud van Vrij Nederland!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ssba.nl of aan de kassa van de Stadsschouwburg.