Categorieën
Uncategorized

happyChaos presenteert: Het Zakenkabinet

Hoe zou Nederland eruit zien als de belangrijkste CEO’s de macht zouden grijpen? De politiek is inefficiënt. Ideologieën zijn verwaterd in gesloten akkoorden, Kabinet Rutte faalt te denken in lange termijn-visies en de crisis wordt nog steeds met weinig daadkracht bestreden. Een solide toekomstplan ontbreekt in de politiek.

Het is tijd om te kijken naar het bedrijfsleven en het bankierswezen, samen de motor achter de economie, maar ook schuldig aan de huidige crisis. De krachten van de markt zijn ontembaar voor de staat en elk bedrijf van belang is de landgrenzen al jaren geleden gepasseerd. Het is nu meer dan ooit van belang te weten wat de grote multinationals van plan zijn. Wat is hun visie op Nederland? Kunnen onze “Captains of Industry” het beter dan Rutte en Samson? En is zoveel macht niet gevaarlijk als er geen politieke verantwoordelijkheid gepaard mee gaat?

Op woensdag 13 november confronteert happyChaos topbestuurders met hun macht en presenteren we aan u het Zakenkabinet van 2013. Hoe zouden zij als president ons land besturen?

Datum: woensdag 13 november 2013