Categorieën
Algemeen nieuws

happyChaos presenteert: Kind van de Rekening

Morgen organiseert happyChaos in het Compagniecafé aan de Kloveniersburgwal een debat over de positionering van de jongere generaties in de Nederlandse politiek, de oprichting van de G500 en een mogelijk deficiet in het huidige politieke systeem dat hieraan ten grondslag ligt.

Onze toekomst staat onder druk. Het politiek bestel camoufleert met holle retoriek dat de plannen die ze presenteren ronduit kortzichtig zijn en dat zij op deze manier de rekening toch doorschuiven naar de jongere generaties.

Om onze belangen te agenderen breekt de G500 in bij de middenpartijen. Toch wordt met de steeds opstapelende plannen van geestelijk vader Sywert van Lienden steeds onduidelijker wat de G500 nou wil. Het kan echter niet ontkend worden dat het geluid van de G500 een oorzaak heeft. Is het überhaupt nog wel mogelijk om binnen de bestaande politieke structuren de belangen van de jongere generaties te behartigen? Als er nu niks gebeurt, zijn wij straks het kind van de rekening. happyChaos gaat met G500’er Bart Voorn, vertegenwoordigers van de PJO’s, jurist en opinieschrijver Emanuel van Praag en jullie in debat over de politieke positionering van onze generatie.

Waar: Compagniecafé, Kloveniersburgwal 50
Wanneer: donderdag 24 Mei 2012
Hoe laat: 19.30 uur
Wie: Bart Voorn (G500), Emanuel van Praag (jurist en opinieschrijver NRC), Dennis Tak (landelijke vice-voorzitter Jonge Socialisten), olv Martijn de Greve.

Kaarten aan de deur verkrijgbaar: € 3,-