Categorieën
Momentum

Profiel Patrick Nederkoorn

Patrick Nederkoorn (1983) is cabaretier en theatermaker. Hij maakte voorstellingen voor De Parade en festival Boulevard en werkte onder andere samen met De Bloeiende Maagden. In 2010 studeerde Patrick af aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch. Daarvoor studeerde hij politicologie en religiewetenschap. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Dit seizoen speelt hij in De Ontsteking, een conference over het verlangen naar revolutie en de angst voor verandering. Verder werkt Patrick aan Zij die gelukkig maakt, een monoloog waarin hij als Beatrix terugkijkt op het koningschap. Ten slotte treedt hij op als zanger en presentator. Op Momentum zal Patrick de inhoudelijke discussie van cabaretesque commentaar voorzien.