Categorieën
Kamp Holland

Aankondiging Kamp Holland

happyChaos gaat in een intieme sfeer op zoek naar het verhaal achter de Nederlandse missie in Afghanistan. Zoals je gewend bent van ons gaan we niet alleen hierop terugblikken, maar ook een blik op de toekomst werpen.

Poster Kamp Holland

Het kabinet Balkenende-IV viel over de Nederlandse missie in Urzugan en inmiddels zijn alle troepen terug op Nederlandse bodem. Het huidige kabinet wil echter terug naar Afghanistan, ditmaal met een politiemissie. Na negen jaar oorlog en vier jaar militaire bijdrage van Nederland lijkt het hoofdstuk Afghanistan nog lang niet afgesloten. Maar wat weten we eigenlijk echt over Afghanistan? Iedereen heeft de namen Uruzgan, Tarin Kowt en Kamp Holland voorbij zien komen; velen zullen gehoord hebben van de ‘Dutch approach’. Maar wat hier achter schuilgaat zal de meesten onder ons vreemd zijn.

Daarom gaat happyChaos in het weekend van 29 en 30 januari met militairen, diplomaten, politici en kunstenaars in gesprek. Twee avonden met een divers programma bieden een kijkje achter de schermen van Kamp Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *