Kunst

Felix Meritis, 28 maart 2004

Met Theo van Gogh, Rutger Wolfson, Pam Emmerik, Gijs Muller, Menno Lievers, Inge van der Vlies, Nicolien van Vroonhoven, Rutger Pontzen en Anna Tilroe.

Een onbevangen blik op de roeringen in de kunstwereld. Een avond met debatten en een tentoonstelling van verschillende jongen kunstenaars door het hele gebouw die al vanaf ’s middags te bezichtigen was en nog een paar dagen bleef staan. De bezoekers kregen een stortvloed aan beeld, geluid en ideeën over zich heen en verlieten daas doch verrijkt het pand.

Bij dit evenement lag de nadruk, die normaal erg op de debatten ligt, nu ook sterk bij de tentoonstelling. De tentoonstelling zal 4 van de 7 zalen van Felix Meritis beslaan en zal 3 dagen duren.

happyChaos wil een onbevangen blik op de roeringen in de kunstwereld geven. Wij zullen dan ook niet de ‘usual suspects’ uitnodigen, maar mensen uit een onverwachte hoek met onverwachte inzichten. We willen jonge mensen, die niet dagelijks naar kunst kijken zouden gaan naar nu een keer naar de kunsten trekken en hun laten zien ‘what’s happening’ en hen interesseren voor de discussies die zich in deze wereld voltrekken.